En dat op mijn verjaardag!

Een blog als verjaardagscadeau, stel je voor! Al jaren loop ik erover te wel-nieten, vandaag is het zover.
Ik, Sille, ben op 33-jarige leeftijd aan het bloggen geslagen!

Met trots kondig ik u de geboorte aan van ‘mevrouwtje’ IJgenweis. Die naam trok al zo lang aan mijn mouw, waarom nog wachten?

Op mijn blog kan je volgen wat ik zoal maak, of toch probeer. Noem me gerust een creatieve prutser. Geen talent, wel veel goesting!
Ik ben verslaafd aan creatieve workshops (later meer daarover) en zou een kamer kunnen vullen met al mijn toekomstige projectjes en knutselspullen. Een extra kamer die we – tot grote ergernis van manlief – helaas niet hebben… Sorry schatje!

Binnenkort zet ik ook de (fotografische) deur open naar mijn nieuwe woonst. Tegen augustus zou onze verbouwing min of meer rond (moeten) zijn, eindelijk kan de inrichting dan beginnen. Mijn favoriete deel van de verbouwing, eindelijk…

Ook laat ik je af en toe een blik werpen op mijn leven als rasechte ploetermoeder. Mijn pittige (bijna) vierjarige meid en hyperactief eenjarige zoontje wil ik regelmatig achter het behang plakken, tot ze me een minuut later weer inpalmen met hun schattige smoeltjes.

Zo, bij deze is mijn eerste blogpost een feit. To be continued, ik heb er al zin in!

PS: Nog even geduld… ik heb nog werk aan de lay-out, moet een logo maken en uitpluizen hoe dat hier allemaal werkt. Komt goed, alles komt altijd goed!

 

2 gedachten over “En dat op mijn verjaardag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s