3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in juni

Hygge, ikigai, smûk, of gewoon contentement. De ene ziet het groots, voor de ander zijn het de kleine dingen die tellen. Ik kan keihard genieten van hele kleine geluksmomentjes. Mijn eigen gezellige appeltaartgevoel. Elke maand deel ik 3 kleine of grote contentmakertjes met jullie. Hier komen ze!

♥ Salopetten, dungarees, tuinbroeken ♥

Love love looooooove them. Moest het aan mij liggen, ik droeg niks anders! Ik krijg een instant-vakantiegevoel zodra ik de sluitingskes in mekaar hoor klikken. Zalig!
En leuke surplus: een origineel pinnetje erop.

fullsizeoutput_20c

♥ Pinnetjes ♥

Naadloze overgang naar mijn tweede kleine grote liefde. Ik ben dol op pinnetjes, zoals dit theekopje van Zoi-Zoi. Intussen heb ik al een hele collectie met pinnetjes van onder andere Megan McNultyMarloes de Vries, Elle Aime, Mila-Made, Joanne Hawker, Salut Stefanie, en Little Lefty Lou. Meer Pinterest pinnetjes pinspiratie vind je hier.
Zwaar verslaafd, I know.

IMG_6817

♥ Flow magazine ♥

Een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven

Flow lezen is elke maand een klein kadootje voor mezelf. Er staan vaak interessante artikels in, over onthaasten, anders naar het leven kijken, buitenleven enz. Maar nog veel meer hou ik van de prachtige vormgeving, inspirerende illustraties en vooral de héérlijke goodies die er elke maand bij zitten. Aanraders zijn ook de specials die een aantal keer per jaar worden uitgebracht. Elk Flow book for paper lovers, de Make it yourself, het Grote stap-voor-stap tekenboek en het Illustratieboek halen het ‘kind in snoepwinkel’-syndroom bij mij naar boven. Kwijl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s