3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in juli

Oeps, 3 dagen te laat! Hier zijn mijn juli-gelukjes.

Hygge, ikigai, smûk, of gewoon contentement. De ene ziet het groots, voor de ander zijn het de kleine dingen die tellen. Ik kan keihard genieten van hele kleine geluksmomentjes. Mijn eigen gezellige appeltaartgevoel. Elke maand deel ik 3 kleine of grote contentmakertjes met jullie. Hier komen ze!

♥ Mijn vrijheid! ♥

Ik heb een stukje van mijn vrijheid terug. Niet alles, ik ben namelijk nog steeds een moeder, remember? Sinds midden juli heb ik eindelijk weer een auto. Om kosten te besparen heb ik het meer dan een jaar zonder auto gedaan. Een hele uitdaging, met die 2 koters van mij, en ik ben nu é-norm opgelucht dat ik weer de baan op kan.

♥ Vloerverwarming ♥

En toen schiep Hij vloerverwarming! Zo hard niet nodig tijdens de zomer, dat weet ik wel. Maar de vloerverwarming moest werken voor er kon gevloerd worden. En de keuken kan er niet komen vooraleer er gevloerd is. En wij verhuizen niet voor de keuken erin staat. Snapt ge ’t plaatje?

♥ KnuffelJosje ♥

Josje is mijn cavalier king Charles spaniël, aka extreme knuffelhond en mijn zoontjes dikste vriendin. Constant hangt, ligt of zit hij erop (‘Josje is geen stoel!’). En ze laat dat met veel liefde toe, want dat beestje heeft niets liever dan aandacht, aandacht en nog eens aandacht. Hartje voor Josje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s