Easy peasy dinokapstokje

Bij een bijzondere gebeurtenis probeer ik een persoonlijk kadootje te geven. En er is niks persoonlijker dan iets wat je zelf maakt. Dus haalde ik voor de geboorte van het vierde zoontje van vrienden van ons 4 ingrediënten voor een succesvol handgemaakt kadootje boven: een houten plankje, lijm, verf en dino’s.Vy7wYNjQQ4qAAbk5rokbkA

Het hele projectje neemt niet veel tijd in beslag, zeker niet als je krijtverf neemt. Die droogt meestal snel. Ik maakte het 2 uur voor we op babybezoek moesten vertrekken. Mijn man zover krijgen om een geschikt plankje voor mij te zoeken duurde nog het langst, oh boy!

Ik werkte met een plankje van zo’n 2 à 3 cm dik en 40 cm lang. Dat schuurde ik op, maakte ik proper en verfde ik in matgroen. Dezelfde verf die ik voor dit stoeltje gebruikte, trouwens. Voor de zekerheid gaf ik het een laagje vernis. De dino’s vond ik in de Aldi. Ik sneed ze doormidden en kleefde elke helft met secondelijm tegen het plankje.

Easy peasy, ik zei het toch!

6B3D6337-0118-42B0-9B09-C34C63369935

Ik gebruikte 2 dino’s, je kan ook voor 4 (of meer) verschillende soorten kiezen. Of enkel de staarten/koppen gebruiken als kapstok. Je kan dit uiteraard nog met andere dieren of ander speelgoed doen. Klik hier voor inspiratie!

Een gedachte over “Easy peasy dinokapstokje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s