Operatie renovatie: over leed en lief in tijden van verbouwen

img_8088

 

Verbouwen is een dingetje.
Verbouwen en intussen bij je ouders wonen is een ding. Verbouwen, intussen bij je ouders wonen en dat met 2 kinderen en 2 honden erbij is een groot ding. Doe dat bijna een jaar lang en het grote ding staat zo stilaan op ontploffen.

Ik ben mijn ouders heel dankbaar. Dankzij hen overleven we deze periode financieel, opvanggewijs en was-plas-kook-boodschapgewijs. Hun huis en hun leven is overhoop gehaald. Ons gezinsleven is momenteel niet van ons. Samen delen we lief en leed, soms meer leed dan lief. We delen tafelmomenten en kindermijlpalen, maar ook gebroken nachten en kleuteruitbarstingen.
Zij zullen blij zijn als wij het huis uit zijn en zij hun rust hervinden. Wij kunnen met onze bende opnieuw ons eigen ritme zoeken in ons eigen stekje.

img_7999
Eind deze maand is het zover, de grote verhuis naar onze vernieuwde plek. Ze zal bijna afgewerkt zijn. Mijn man is een zenuwinzinking nabij, ik zit op hete kolen. Nog even volhouden, nog een paar relatiecrisissen te gaan en het is zover.

 

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)!

 

Een gedachte over “Operatie renovatie: over leed en lief in tijden van verbouwen

  1. het was soms leuk en soms niet maar al bij al hebben we dat goed overleefd en voor ons allemaal heel belangrijk…het einde is in zicht!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s