3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in augustus

Hygge, ikigai, smûk, of gewoon contentement. De ene ziet het groots, voor de ander zijn het de kleine dingen die tellen. Ik kan keihard genieten van hele kleine geluksmomentjes. Mijn eigen gezellige appeltaartgevoel. Bij de start van een nieuwe maand deel ik 3 kleine of grote contentmakertjes van de voorbije maand met jullie. Hier komen ze!

Deze keer staat alles volledig in het teken van onze verbouwingen. Onze verhuisdatum is in zicht. Ein-de-lijk! In augustus is er heel wat gebeurd in huis, wat ook zichtbaar is op onze verbouwrekening. Status: geplunderd. De verklaring vind je hieronder.

♥ Een WC ♥

72188773-28d2-41b2-bcc2-e58955a34873
Ons kleinste kamertje is een feit. Na maanden verbouwen zonder wc in huis, kunnen we sinds kort eindelijk ‘ons ding doen’. We verplaatsten het van de berging naar de gang en moeten het nu alleen nog aankleden. Themakleur: oranje boven!

Klein detail: een deur zou nog handig zijn… zeker omdat je door het raam aan onze voordeur recht op de pot kijkt.

To do: schilderen, deur, raambekleding, klein wastafeltje en oranje toetsen.

♥ Een badkamer ♥

Lange tijd dachten we de badkamer zelf onder handen te nemen. We kochten alles aan bij X2O, maar kwamen in tijdsnood. Uiteindelijk hebben we dan toch enkele vriendelijke werkers ingeschakeld om te helpen. Op een weekje was het gefixt. We kunnen douchen! Alles is in zwart en wit, ik wou geen spatje chroom zien. Op de vloer komt bamboeparket, maar de chape moet eerst goed uitdrogen voor we die kunnen leggen. Maar, zoals iedereen wel weet, ben ik niet veeleisend (toch, meneer IJgenweis?) en ben ik allang tevreden met wat er tot nu toe al is gebeurd.
fd935c21-62da-401b-967c-445391cfe4f99bcbba21-9545-4ce2-aa70-cd38342af239

 

 

 

 

 

 
To do: schilderen, vloer, wastafel, hangtoilet, raambekleding, verlichting en decoratione.

♥ Een keuken ♥

6f6de10b-668f-4c46-b4eb-17c2ec8d0e45Last but sooooooo not least! Het middelpunt van ons huis is een heuse conversatiekeuken en neemt de helft van onze beneden in.

We vonden ons ‘ding’ bij Kvik en waren helemaal overweldigd toen het ‘ding’ er eindelijk stond. Zoo groot! En zo wit… Dat cleane showroomeffect verdwijnt hopelijk snel zodra ons huis is ingericht.

To do: uitkuisen en vullen.

 

 

9c950761-79fd-47e0-8c9f-95876a31d9e9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s