3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in september

Hygge, ikigai, smûk, of gewoon contentement. De ene ziet het groots, voor de ander zijn het de kleine dingen die tellen. Ik kan keihard genieten van hele kleine geluksmomentjes. Mijn eigen gezellige appeltaartgevoel. Bij de start van een nieuwe maand deel ik 3 kleine of grote contentmakertjes van de voorbije maand met jullie. Hier komen ze!

♥ Eindelijk verhuisd ♥

Niet zo doodgewoon natuurlijk, want dit is een enorme stap voor ons. Ik schreef hier al over wat het deed met ons, zo met het hele gezin een jaar bij mijn ouders wonen.
En toch lijkt alsof we nooit zijn weggeweest. Achteraf bekeken lijkt het alsof we even met onze ogen knipperden en ineens in een knalkot wakker werden! Hoewel ik iemand ben die zich soms kan blindstaren op wat nog moet gebeuren, in plaats van te kijken naar wat er ís, ben ik nu helemaal in de wolken met wat we al hebben: een gigantische prachtige extreem praktische keuken, plaats met hoooopen, en vooral een gevoel van rust. Echt, dit huis maakt me zen. Wie had dat gedacht, ik, zen?!
Klein geluksmomentje gisteren: ik moest koken, de 2 kotertjes waren het aan’t uithangen en toen stelde mijn man voor om met hen naar de speeltuin te gaan zodat ik op’t gemak kon koken. Muziekske op, wijntje ingeschonken en geen geschreeuw rond mijn oren.
Zá-lig! En ook: meer van dat, graag!

img_8705

♥ Eindelijk school ♥

Gewoon. September. De kindertjes mochten weer naar school (want eerlijk, hoe láng duurt die vakantie?!). Of toch mijn dochter, die nu in de 2e kleuterklas zit. En wat doet ze het goed! Leergierig ding, dat blondje van mij. Over een jaar is het aan mijn kleine ventje, maar laat hem nu nog maar even klein blijven.

 

♥ Creatieve shotjes ♥

Om geen gedoe te hebben ben ik uiteindelijk zelf begonnen aan mijn creatieve shotjes. Het werkt enorm verslavend, want ik ben er bijna dagelijks mee bezig. Ik maak er een sport van om doodgewone achtergrondjes te vinden, zoals mijn jeansrok, een blad papier, een plafond, een sjaal, de vloer. Leven op de rand, haha!
Intussen staan er al creatieve shotjes klaar tot januari. Ideaal tijdverdrijf tijdens zeldzame dode momentjes en saaie vergaderingen op het werk.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s