3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in oktober

Hygge, ikigai, smûk, of gewoon contentement. De ene ziet het groots, voor de ander zijn het de kleine dingen die tellen. Ik kan keihard genieten van hele kleine geluksmomentjes. Mijn eigen gezellige appeltaartgevoel. Bij de start van een nieuwe maand deel ik 3 kleine of grote contentmakertjes van de voorbije maand met jullie. Hier komen ze!

♥ Mat glas ♥

Ja kijk, het gaat hier ook over heel gewone dingetjes hé! Zoals dat we nu van dat lelijke fake mat glas hebben in de wc en badkamer. Noodzakelijk kwaad omdat ik niet zo graag heb dat voorbijgangers mij op de pot zien zitten of dat de buren mij in volle glorie onder de douche kunnen bekijken. Maar ik vind mat glas heel erg lelijk, sorry. Haters gonna hate. Nog een beetje (veel) verder sparen en dan komt er ooit iets deftig hoor. Herinner me daar binnen 10 jaar trouwens nog eens aan, aub.

♥ Podcasts ♥

Oktober was de maand van de podcasts. Ik luisterde naar Werk & Leven, Happier, The Life Coach School en een beetje Creative Pep Talk. Zo ontdekte ik Dertigerspraat en sloeg ik aan het bingeluisteren. Herkenbaarheid alom! Ik luister als ik een zeldzaam eenzaam momentje thuis heb, maar ook op de fiets of op weg naar mijn werk. Er is een hele wereld voor mij opengegaan, zo interessant, leerrijk en amusant!

♥ Een weekend mét en eentje zonder kinders ♥

Je las hier misschien al over ons weekendje zonder kinderen. Wel, as we speak zijn we nu op weekend met nog 4 andere koppels en onze 13 kindjes. Ieniemini contrastje met het eerste, maar wél heel gezellig op de toffe authentieke boerderij Ponyhof Mormann.

Een gedachte over “3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s