Vrienden, kinderen en paardengeur

Samen met nog 4 andere koppels en in totaal 13 (!) kinderen trokken we voor 5 dagen naar Münsterland. Jawohl, dat gedeelte in Duitsland waar de prachtige Grote en Kleine Münsterländers vandaan komen, voor de hondenvrienden onder jullie. We logeerden op een zalige ponyboerderij in een authentiek gebouw uit de 19e eeuw.

En dat was gezellig, luid, rommelig, grappig en druk druk druk.

Er waren laatavondbekentenissen, pokerfaces, verhitte discussies, innige babbels, heerlijke knabbels, chaotische maaltijden, een slaapkamer vol kinderen, en dus vroege ochtenden, late avonden en korte nachten.

We veegden snotneuzen af, zagen veel lachende snoetjes, droogden wat traantjes en keken toe hoe nieuwe vriendschappen ontstonden.

We genoten van het stoveke, de paardenstalgeur, de liefste boerderijhond, rooms with a view, een zalig dik tapijt, een ponyritje voor elk kind, het schattigste babietje, de luidste peuters, de pittigste kleuters, de ravottende jongens, de worstelende mannen, de taterende madammen en in gedachten dat eentje voor altijd in ons hart.

Er was geen WiFi, de kinderen keken geen TV, en toch hadden ze de tijd van hun leven. Idem hier. Ik heb er een stevige keelontsteking, veel nood aan slaap en onuitwisbare herinneringen aan overgehouden. Doen we nog, toch?

Een gedachte over “Vrienden, kinderen en paardengeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s