3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in november

Rijkelijk laat ben ik ermee, hoewel november nog vers genoeg in het geheugen ligt. Het was best een bumpy maand. Het winteruur, de donkere, sombere dagen en weinig interessante vooruitzichten maakten de vibe nogal negatief. Maarrrrr aan mooie momentjes ontbrak het natuurlijk ook niet. Daarom deel ik deze 3 dingetjes van november graag met jullie!

♥ Tekenen en kleuren ♥

Druilerige dagen, weinig buiten spelen en veel verveelmomentjes voor de kindjes. Gelukkig zijn ze allebei dol op kleuren, en dat deden ze in november dan ook gretig! We haalden de raamstiften boven en de dochter maakte de perfecte tekening voor een aankondiging van kind nummer drie. Helaas pindakaas heb ik genoeg aan mijn twee lieve ettertjes. Je kan haar boeken als je zelf wél iets aan te kondigen hebt (aanvragen via de mamager, jawel).
Zoontjelief heb je dan weer liever niet in de buurt als hij de stiften te pakken krijgt. De vensterbank, vloer en keukenkasten mochten al kennismaken met zijn tekenkunsten. En heel soms krabbelt hij ook wel eens op een papiertje ja. Héél soms.

 

 

Mijn blondies zijn trouwens twee handen op één buik. En dat zorgt voor heerlijke momentjes! ♥

 

♥ Me-time ♥

November was gevuld met snot en alle gevolgen van dien. De kindjes hadden daardoor extra veel nood aan de mama. Helaas schitterde mijn wederhelft nogal vaak door afwezigheid. Je leest het al: mijn vrije tijd ging naar de kleintjes. Met veel liefde gedaan hoor, maar daar mocht wel wat me-time tegenover staan! Iets van zelfzorg ofzo…
Een mini-weekendje voor mezelf was al een mooie begin. Mama wil meer van dat!

fullsizeoutput_2678.jpeg

♥ Vikings ♥

Walhalla!
Zo blij toen ik wist dat Vikings, mijn favoriete serie, voortaan te zien is op Telenet Play. Deze pittige cocktail van ruige mannen, felle schildmaagden, gruwelijke bloederige scènes, ongerepte Scandinavische en Britse landschappen, historische feiten en het occasionele ‘functionele naakt’ (checkt de torso’s van die venten!) maken van Vikings het perfecte – oef, de kinderen slapen eindelijk, pakt u een glaasje wijn en een handvol chips –  beeldbuismoment.

IMG_9952.JPG

Een gedachte over “3 doodgewone dingen die mijn hart deden zingen in november

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s