Den (kerst)boom in!

408f0b62-abc3-4203-87b1-29425a3a693c-1

Merry Christmas (dé beste kerstcd!) van Mariah Carey vollenbak. Ik probeer uit alle macht belachelijk hoge noten uit mijn stembanden te persen (die valse waren te wijten aan mijn verkoudheid, ahum). Ik dans gelijk alsof er niemand kijkt. De kinderen staren me aan alsof hun moeder de jingle bells in haar hoofd heeft gekregen.
Weg met die saaie Sint, het is dé tijd van het jaar!

De ballen belanden ongeveer waar ze moeten hangen. Op eentje na, van glas natuurlijk. Pats! Er hangen intussen ook al armbandjes en toeters in de boom. Van die ballen die na deze kerstperiode aan de kringloop zullen geschonken worden, wegens niet meer passend in ons interieur. Alles kan en alles mag, eventjes toch. (Ik hang nadien wel alles op een aanvaardbare plaats). Lichtjes aan, piek erop, en klaar!

 

PS: I didn’t know I had OCD until I watched my kids hang ornaments on the tree wherever they wanted.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s