Hij is jarig, ’t ventje

img_0129Drieëndertigwerf hoera!
Mijn ventje verjaart. Mijn groot ventje. Hij is nu eindelijk ook 33 jaar, mijn groen blaadje. Een jarig ventje blijft toch een beetje schattig, vind ik. Hij blijft altijd een beetje kind. En daarom hang ik de vlaggetjes omhoog en maak ik een gouden kroon en zingen we luidkeels van happybirthdaytoyou en paard en koe.

 

Moest ik kunnen (en willen), ik schonk hem zijn eigen Lagertha. Helaas voor hem zal hij het met zijn eigen blonde (iets dikkere en iets minder stoere) vikingvrouw moeten stellen.

 

Ik heb wel een cadeautje voor hem. Natuurlijk heb ik dat!

img_0131Al weken maak ik hem nieuwsgierig over het ‘kleine zwarte ronde ding’ dat ik voor hem kocht. Het stelt eigenlijk niet veel voor, hoor. En toch ook weer wel. Want hoeveel ik ook hou van pakskes en hun inhoud, ik vind het nog veel leuker om een cadeautje te geven waar een belevenis aan vast hangt. Dus deze keer zal het kleine zwarte ronde ding een shiny verpakking krijgen, terwijl de inhoud net iets minder funky is: een Google Chromecast ding. Want wij willen Netflix. Wij willen seriekes bingewatchen! Ja! Zo overleven we de sombere wintermaanden.

 

En op die manier ben ik er toch maar (weer) in geslaagd om hem een cadeau te geven dat eigenlijk ook voor mezelf is. Win-win. Hieperdepiep!

 

2521c1b8-ac3d-47dd-8649-ba9872f74a45

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s