40 dagen bloggen, en waarom (niet)?

Ik durf al wel eens een impulsieve beslissing te nemen. Iets met buikgevoel ofzo. Dat gebeurde ook toen ik op 26 februari een mail kreeg van Tuttefrut: ‘40 dagen bloggen // editie 3‘. 40 dagen lang elke dag een blogbericht schrijven, say what?!

Aangezien ik nog maar blog sinds april vorig jaar, is het de eerste keer dat ik hieraan deelneem. Kan ik dat wel, WIL ik dat wel? Maar jaaaa, toch? Ik ga me dit zo hard beklagen, of net niet. Ik denk dat ik als een bezetene moet beginnen te schrijven zodat ik af en toe eens kan trishen. Als ik al een paar berichtjes klaar heb op voorhand, is dat dan valsspelen?

Het gaat er mij vooral om dat ik mezelf uitdaag. Tot nu toe schreef ik als het me uitkwam. Meestal was dat dan ook met de inspiratie van dat moment. Hier, op mijn blogje, kan en mag dat. Nu ik met de #phonetograafchallenge voor het eerst aan een challenge heb deelgenomen én heb volgehouden, is de tijd rijp voor een grotere stap. Bloggen dus, à volonté.

Dag 1, check. De kop is eraf, nog 39 te gaan! Mijn ‘appel’ en ik zijn er klaar voor. Denken we.

3ffda1d7-fd90-4242-b623-3ccab89e4cd0

#40dagenbloggen: dag 1
Skipdagen: 0/6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s