Zondag, rustdag

Het is zondag. En terwijl ons bakstenen huizeken zich verweert tegen de hevige rukwinden buiten, kruip ik binnen in de zetel nog wat dieper onder mijn dekentje. Want het is zondag. En tijdens 40 dagen bloggen zijn er zo 6. Dat zijn 6 dagen waarop ik mag skippen en dus niet ‘moet’ schrijven. Of ik verschuif ze naar een ander moment.

In plaats van eventjes mijn ogen te sluiten en te genieten van dit momentje (zoon slaapt, man sleutelt aan moto, dochter speelt met buurjongen), heb ik er toch maar weer mijn laptop bijgenomen om iets neer te pennen. Zen-momentjes brengen mij vaak inspiratie. Dus ik tokkel nog wat verder, denk na over wat ik de komende dagen zou kunnen schrijven en ik giet een paar quotes in een ontwerpje.

Ieder zijn meug, dit is de mijne.

img_1728-1

Ps: net klaar en zoontje roept. Nu al wakker… Damn you, luide rukwinden!

#40dagenbloggen: dag 5
Skipdagen: 0/6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s