Tof… op een ander!

Waarom ik af en toe eens ga piepen bij een andere blogger en een idee durf over te nemen? Omdat het niet altijd even goed vlot, of omdat ik er niet elke dag in slaag om zelf met een idee op de proppen te komen.

Voor 40 dagen bloggen leerde ik via de blog van Kris10 dit ideetje kennen. Het is niet omdat het bij een ander tof is, dat jij het ook persé zelf wil doen, hebben of kunnen. Toch?

Gestyled interieur. Huizen die zo helemaal ‘kloppen’ en waarin de kleuren en stijlen perfect op mekaar afgestemd zijn. Ergens droom ik ervan om dat ook te hebben, maar mijn eclectische smaak en dito interieuraankopen steken daar een stokje voor. En ik zou het snel beu zijn om altijd op dezelfde kleuren te kijken, denk ik.

Een gepimpte caravan. We hebben er eentje en we knapten die wel wat op. Maar zo ver als sommige liefhebbers erin gaan, dat is niet aan ons besteed. Voorlopig toch niet, wegens tijds- en geldgebrek. Aan inspiratie anders geen tekort. Zoals bij Caravanity, bijvoorbeeld. Of deze heerlijke Facebookgroep! (Ik hou van Nederlanders!)

Grote canvassen met foto’s van de kinderen. In ons huis zijn tout court amper foto’s te vinden. Misschien krijgen we meer zin om iets aan de muren te hangen als alles geverfd en mooi ingericht is. Maar dan liefst niet te veel van die canvassen.

Aangelegde bloemperken. Een kat, 2 honden en 2 kleine kinderen. Need I say more?
Oh, en momenteel nog een berg aarde en een heel lange greppel. Ik ga al blij zijn als we tegen de zomer gras hebben.

Open kasten. Momenteel nog een gigantisch gebrek aan opbergruimte. Dus wat we hebben mag van mijn part zoveel mogelijk aan het oog onttrokken worden. Open kasten, zoals een vintage wandsysteem, kunnen zo jaloersmakend mooi zijn op een ander. Bij ons wordt het vermoedelijk weer een rommeltje, vrees ik.

Dagelijk poetsen. Ik zou graag iemand hebben die dat elke dag komt doen. Of zo iemand die voor orde in de chaos komt zorgen, dat zou ik zalig vinden. Maar het zelf doen, elke dag? No way, José! 

 

img_1851

 

#40dagenbloggen: dag 12
Skipdagen: 0/6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s