Pretpakketjes in mijn brievenbus (1)

Ik ontving deze week twee pretpakketjes uit Nederland. Want dat land, daar heb ik iets mee. En al zeker met de geweldige spullen die daar door de meest creatieve personen gefabriceerd worden.

Misschien klopt mijn beeld van onze noorderburen niet helemaal. In mijn ogen zijn zij over het algemeen veel meer in touch met hun creatieve kant dan wij Belgjes. Of zijn we aan een inhaalbeweging bezig? Ik doe alvast mijn best!

Het eerste pakje ontving ik van Nynke. Vorig jaar leerde ik haar Design Wonderlab kennen op Creative Life. Zij gaf daar de workshop ‘Love-to-Draw’, en verkocht er ook haar eigen spulletjes. Onlangs maakte ze bekend dat er een presale kwam van een nieuw pinnetje. Een teckel. Een roosgouden teckel met een feesthoedje op. Wat een combi. Mijn bestelvinger was sneller dan de wind en voor ik het wist was de presale geklonken.

Vandaag zat het in de bus, mijn nieuwste huisdiertje. En zoals altijd met de pakketjes uit ons buurlandje, was het een plezier om te openen. Mooie tapejes op de omslag, een bedankkaart met 10% korting, een kaartje met een persoonlijke boodschap (ze kent me nog!), een teckeltekening, een teckelsticker én uiteraard het pinnetje zelf. Dat prijkte op een mooie achtergrond met de toepasselijke tekst ‘Celebrate every day‘.

En wat een feestje was het, om dit te mogen openen.

fullsizeoutput_2f28

Of wanneer héle kleine dingetjes voor een klein groot gelukje kunnen zorgen.

 

#40dagenbloggen: Dag 14
Skipdagen: 0/40

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s