Bananenchips met pindakaas

Wie mij een beetje volgt weet dat ik momenteel aan het #40dagenbloggen ben. Intussen zit ik over de helft, en heb ik 2 van de 6 skipdagen ingezet. Niet slecht, al zeg ik het zelf. Pluim voor mezelf!

Ook weten jullie wel dat ik áltijd *kuch* diepgaande content bied en úren *hoestbui* brainstorm met mezelf over mijn titels. Soms is de inspiratie echter wat op. Gelukkig was dat niet het geval met mijn pot pindakaas. Als adept van onze kaasbuurtjes ben ik uiteraard ook verknocht aan dat bruine genot. Sinds kort durf ik pindakaas op mijn boterham te smeren. Durfal, ik weet het! En sinds vandaag ontdekte ik een nieuwe heerlijkheid: bananenchips met pindakaas. OH. MY. GOD. IthinkIjustdiedandwenttoheaven.

Daarom deze foto van een pot pindakaas en wat bananenchips (#nietgesponsord). Doe het. Eet het gewoon. Maak uw eigen dag goed.

Bedankt voor de tip? Da’s heel graag gedaan.

 

55132f24-a1b8-42f7-ae46-f6d37132bf74

 

#40dagenbloggen: dag 22
Skipdagen: 1/6

Een gedachte over “Bananenchips met pindakaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s