Sushi in Utrecht

Straks wordt de sushi geleverd. Die ga ik opeten op het bed van een gezellige zolderstudio in Utrecht. Daarna badje in. Wijntje, (patatje joppie) chipkes, boekske en muziekske daarbij. Misschien krijg ik wel een aflevering van Temptation Island te zien?

Klinkt als een romantisch avondje, toch? En dat is het ook een beetje. Romantiek ten top. Met mezelf. Want ik ga hier extreem hard aan me-time doen.

Waarom ik hier ben? Omdat het tijd is voor dé creatieve beurs der creatieve beurzen: Creative Life. Morgen en overmorgen ga ik daar vollenbak workshoppen. En gewoon shoppen misschien ook wel een beetje (veel). Op deze beurs komen allerlei interessante Nederlandse creatievelingen hun ding doen, verkopen, uitleggen en beleven. Walhalla in de Werkspoorkathedraal.

Ik ga er morgen workshops Creative journal, storytelling en aquarelschilderen volgen. Zondag ben ik ook van de partij, want dan ga ik een gedichtje schrijven, sprookjes en kaartjes illustreren en ‘create your life’-en. Tussendoor ga ik zoveel mogelijk snoepen van al de eye candy en soul food die daar aangeboden wordt. En ook gewoon lekker eten natuurlijk, want er is daar een overvloed aan food trucks. Yummie in my tummy.

Maar nu eerst nog mijn badje, mijn boekske en (jawel) Temptation Island. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Doei!

#40dagenbloggen: dag 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s