Terugblik op Creative Life 2019: wat kocht ik?

Workshoppen is natuurlijk plezant op zich, maar op Creative Life is er ook nog eens ZOVEEL moois te koop. Zaterdagavond was ik trots op mezelf, ik had me ingehouden en had bijna niks gekocht. En dan werd het zondag, en had ik nog een keer een dag op Creative Life te goed. Weg was de weerstand, de shopaholic herrezen. Een overzicht.

 • Kaartjes met gedichtjes van Zin & VerZin.Twee plantbare kaartjes. Benieuwd of ze ooit in de grond zullen verdwijnen (zijn ze daar niet te mooi voor?) en wat daaruit voort zal komen.Ook kocht ik een klein houdertje voor de kaartjes, in de vorm van een typemachine. Meteen ingepalmd door dochterlief.

 

 • Stationary. Hoe hard ik mij moest inhouden, ge wilt het niet weten.Annie with the bamboo had heel wat eyecandy meegebacht. De foto’s van de hond en de zee vond ik zò sterk, en ik heb al spijt dat ik de posters met de getatoeëerde zeebonk en die van de tieten niet ook heb gekocht. Wat ik wel nog kocht, was een verrassingspakketje. Thuis pas opengemaakt, voor de napret.

 

 • Ik zou niet willen dat ik ooit zelf zonder projectje zou komen te vallen. Stel je voor. Daarom deed ik een paar zelfmaakaankopen:Een pakketje van Cath&Muis om zelf een dromenvanger te maken. Dat ga ik samen met de dochter doen. Perfect voor boven haar bed.

  Een handig blauw schetspotlood en blanco postkaartjes (met bedrukking achterop) van Pippa Knus.

  Een boekje van Lotte Drouen om zelf vogels en andere dieren te leren illustreren met waterverf.

  234F9CB5-2D5F-4593-A8F2-76EF61BFA9CD

 • Creëer magazine. Om de een of andere reden sprak dit tijdschrift me aan. Waarom, oh waarom?
  7AD70992-1158-429C-8D69-C88992BF86CB
 •  Moois voor thuis.
  Houten sleepy eyes voor in de kinderkamer, van Poetoeter.C1C59536-4A74-450F-B3E0-D8892006B701A3 posterhanger van Femke Heutinck Art. Want ik heb echt nog véél lege muren.B019F167-48CC-4906-9932-F0073FBDAD76
  Een vintage kadertje met wondermooie prent. Ik weet zelfs niet meer waar deze vandaan komt. Hoe dan ook, ik ben verliefd.

  2BEC90CD-67B3-4182-897B-DC6ACD2C7C58

 • Pinnetjes en broches. Ik denk niet dat dit als een verrassing komt?EA4BF421-BB78-4CC2-A47D-1D76FA55B519De pinnetje van Carmens Tekentafel en de pinguin van Pippa Knus zien er té lief uit, die mocht ik niet laten liggen. Die schrééuwden bijna om mee te mogen naar België.Femke Heutinck Art schoot dan weer recht in de roos met haar mini-borduurringetjes. P.R.A.C.H.T.I.G.

Dat was het. Valt wel mee, toch?

PS: Kan iemand ervoor zorgen dat mijn man dit niet leest? Misschien kijkt hij best ook een maandje niet naar onze bankrekening. Oeps…

#40dagenbloggen: dag 27
Skipdagen: 1/6

3 gedachten over “Terugblik op Creative Life 2019: wat kocht ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s