Instaswap, wadisdanuweer?

Vorig jaar deze tijd. Ik zag op verschillende Instagram profielen Instaswappakketjes verschijnen. Een gepersonaliseerd pakketje opsturen naar iemand die niet weet van wie hij/zij dat krijgt? Én er zelf ook zo eentje ontvangen? Én het is voor het goede doel?
Euh… ik wil dat ook!

Een ‘swap’. Dat is een uitwisseling van leuke spulletjes. Zelfgemaakt of toch iets dat je zelf samenstelt. En je stuurt dat pakketje dan op naar de swappartner die je van de organisatie krijgt toegewezen. Die ‘partner’ moet je geheim houden. Wel is het de bedoeling dat je véél van dat leuks deelt op Instagram, onder het motto ‘share some kindness‘. Eén grote vereiste is dat je Instagram pagina openbaar staat. Op die manier kan je swappartner zien wat voor iemand jij bent en met wat voor pakketje hij/zij je blij kan maken.

Ik ben enorm benieuwd wie mijn maatje wordt. De inschrijvingen zijn afgelopen, de adressen zullen nu elk moment verzonden worden. Dat wil zeggen dat ik mijn swapmaatje binnenkort ken en kan beginnen nadenken over wat ik allemaal in dat pakketje mag stoppen. Om het makkelijker te maken voor de persoon die míj mag blij maken, heb ik alvast een Pinterest-bord gemaakt. Hopelijk geeft het een beetje weer wie ik ben en waar ik van hou.

Iemand blij maken, zelf blij gemaakt worden én een goed doel steunen tegelijkertijd.
Sounds like a win-win-win to me!

 

***

Ohoow… daar is het mailtje! En mijn nieuwe kameraadje is… Iemand die ik nu een beetje beter ga proberen te leren kennen, zodat ik er rond 13 mei mijn eigen gepersonaliseerde pretpakketje naar kan sturen! Spannend!

***

 

 

 

#40dagenbloggen: dag 28
Skipdagen: 1/6

2 gedachten over “Instaswap, wadisdanuweer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s