We zijn jarig!

We zijn jarig. Jaja, we. Ikzelf tel sinds vandaag 34 lentes. Maar wie is die andere jarige dan?

Die andere, dat ben ik ook. Of toch mijn alterego. Want, jawel, 1 jaar geleden is IJgenweis geboren! Mijn eerste blogberichtje werd exact 1 jaar geleden de wereld in gestuurd, met echt een píep-klein hartje. Ik ben nog altijd zo blij dat ik de stap heb gezet. Dat mag gevierd worden!

Dubbel feest dus. En zoals ik gisteren heb beloofd, deel ik vandaag zelf de pakjes uit. Aan jullie, jawel!

Net zoals d’echten doe ik een giveaway. Voor jullie, omdat jullie mijn liefste lezers, volgers, likers en supporters zijn. En omdat het een dubbele verjaardag is, doe ik zelfs een dubbele giveaway. Ik geef aan 2 volgers én een van hun vriend(inn)en een pakketje weg met véél leuks: postkaarten, stickers, kadopapier en wat kleine verrassingen.

Voor elk ‘koppel’ heb ik een black&white en een pink pakketje. Vecht dat gerust onder mekaar uit. Ter info: niks gesponsord, alles uit mijn eigen zak(je) betaald.

Wat moet je daarvoor doen?

Like mijn pagina op Instagram en Facebook + tag een vriend(in) + deel zoveel je kan! Jullie naampjes gaan nadien in een grote pot en worden getrokken door twee onschuldige (misschien een beetje plakkerige) kinderhandjes.

Deelnemen kan tot zondag (middernacht. Maandag worden de winnaars bekendgemaakt.

Succes!

#40dagenbloggen: dag 30
Skipdagen: 1/6

4 gedachten over “We zijn jarig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s