Ik voel mij oud!

Sinds afgelopen vrijdag ben ik 34 jaar. En sinds die dag voel ik mij oud. Echt.
Of ben ik gewoon ‘out’?

Ik ben de dag nochtans op het gemakje begonnen. Ik had vrijaf genomen. Doe ik altijd op mijn verjaardag. Eerst een ontbijtfeestje met mijn gezinnetje. Dan samen met de mama gaan wandelen met de hond. Nadien een héérlijk half dagje sauna. Pure verwennerij.

Helaas had mijn dochtertje het lastig toen ik weer thuiskwam. Helemaal overprikkeld door de drukte en onregelmatigheid van de voorbije dagen. Dat kreeg ik keihard over me heen. Er zat niks anders op dan het te laten gebeuren. Niets helpt op zo’n moment, ik kan het alleen maar ondergaan en haar de nabijheid bieden die ze nodig heeft. Het was al lang geleden dat ze dit nog zo erg had. Kleine domper op de feestvreugde. Maar kijk, het tij keerde, de kindjes waren in goede handen en ik kon met een gerust moederhart vertrekken.

Vertrekken, naar? Tja, dat wist ik dus zelf niet. Geblinddoekt werd ik door mijn man het hele land rondgereden – of zo voelde het toch. Nét niet kotsmisselijk kwam ik toe op de feestlocatie.

Thuis.

Met een luide ‘surprise!’ werd ik onthaald door de plezantste bende. Met hen kijken we elke vrijdagavond naar Temptation Island. Speciaal voor mijn verjaardag werd het ‘Silleverjaardagisation Island‘. Er viel alleszins veel meer te beleven dan op Temptation Island zelf!

(Kleine verontschuldiging aan de vriendjes. De giveaway moest die avond nog online komen, waardoor ik wel even asociaal heb moeten doen. Sorry!)

Het was een geweldig fijne avond, ik heb er heel erg van genoten.

Misschien iets te hard voor mijn leeftijd?Want de volgende ochtend voelde ik de gevolgen van dat jaartje meer. Het is nu zondagavond en ik blijf het voelen. Ik had niet eens echt een kater. Wel ben ik moe, slap, hoofdpijn, slechtgezind. Niet zo geduldig met de kindjes als anders. Met een skipdagje tot gevolg. Niet in staat om gisteren iets te schrijven. En ook vandaag komen de woorden wat minder vlot.

Was het de drank? Is het de leeftijd? Wat het ook is, deze dag zou ik toch zo weer overdoen!

Maar dan misschien wel zonder die laatste gin-tonic.

IRqyvek6SiC2TJ0h%GYhSA

 

#40dagenbloggen: dag 31
Skipdagen: 2/6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s