Weet je nog, die giveaway?

Onlangs deed ik voor het eerst een giveaway. Twee volgsters én hun vriendinnen wonnen hun eigen IJgenweize pretpakketje.

Ik heb er best wel mijn werk van gemaakt. Ik stuurde niet gewoon wat postkaartjes en drie stickers op ofzo. Neenee, ik kwam met een gewone schoendoos zelfs niet toe om alles in kwijt te krijgen. Elke winnares ontving een doos met zowel een zwart-wit én een rozig pakketje voor zichzelf en een vriendin, met daarbij dan ook nog eens een extraatje voor de winnaressen zelf. 

Inpakpapier, kaartjes, cadeaulabels, lint, washi tape, kleeftextiel, stickers,… Elke doos zat er vol van. In plaats van de boel bij mekaar te smijten, heb ik een week lang mijn avonden gevuld met cadeautjes inpakken, dozen decoreren, decopatchen en lintjes knippen. Ik ging met porceleinstift aan de slag en blééf maar extraatjes verzinnen.

Twee roze en twee zwart-witte pakketjes. En (hopelijk) aan vier mensen hun dag een beetje glans en kleur toegevoegd. Pakjes geven is op deze manier eigenlijk even leuk als pakjes krijgen!

fullsizeoutput_31e7

 

#40dagenbloggen: dag 39
Skipdagen: 4/6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s