15 illustratrices om te volgen

Op mijn persoonlijke Instagrampagina volg ik vooral mensen die ik ken of die me persoonlijk interesseren. Op de pagina van IJgenweis is dat een beetje een ander verhaal. Daar volg ik vooral personen die me inspireren of die misschien ooit iets kunnen betekenen voor de toekomst van IJgenweis. Moest dit een beroep zijn, dan zou ik het eerder ‘werkgerelateerd’ noemen. Intussen beleef ik er vooral plezier aan en put ik er veel inspiratie uit. Ik volg heel wat illustratoren. Die mensen kunnen toveren op papier. Leuk om naar hun kunstwerkjes te kijken, maar ook om te zien wat er gebeurt in hun leven. Niet op een voyeuristische manier, wel op een shop onder de kont gevende manier. Want zie, het kán ook op een andere manier. Je kan je hart volgen. Je moet het alleen maar durven!

8a185d9c-2913-4d2c-a934-651b3f6aa21e

 

Hierbij enkele van de (voor mij) leukste illustratrices van het moment.

Marloes De Vries

Design Wonderlab

Elle Aime

Maja Säfström

Ingthings

Eva Mouton

Zoi-Zoi

Pippa Knus

Carmens Tekentafel

Megan McNulty

Niet Nu Laura

Anneliesdraws

Joanne Hawker

Hilde Groven

Teken-ing

 

#40dagenbloggen: dag 40
Skipdagen: 4/6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s