Instaswap: ik ben in de wolken

Ik ontving mijn Instaswap-pakketje én mijn pakketje werd ontvangen. Voor het eerst nam ik eraan deel, en ik heb zo het gevoel dat dit niet de laatste keer geweest is.
Want. Wat. Een. Feest.

Je krijgt een naam en een adres. En dan begint het: de Instagramfeed stalken, Pinterest uitpluizen, eens neuzen op Facebook. Een beetje stalken, maar dan met goede bedoelingen. Als je die persoon op die manier een beetje hebt leren kennen, begint de leukste fase: cadeautjes zoeken, maken, pimpen en ze uiteindelijk zo origineel mogelijk inpakken. En terwijl je dit allemaal aan het doen bent voor je eigen swapmaatje, is er intussen iemand nét hetzelfde voor jou aan het doen. Zottekes!

‘Today you will have the best day ever’, stond er op de verpakking. En ’t is nog waar ook!

Gisteren ontving ikzelf mijn pakket. Ik durfde het bijna niet te openen. Wat als het teleurstellend zou zijn? Of nog erger: als er dingen stuk zouden gegaan zijn tijdens het vervoer? Maar neen hoor, niks van dat! Het zat allemaal heel stevig ingepakt. Meteen werd ook duidelijk dat het véél cadeautjes waren. Alsof ze me kende. Want ik en cadeautjes, da’s van hoe meer en hoe liever. Hier zie je ze, ingepakt én uitgepakt.

Er zat zóveel in, dat ik het bijna niet kan opsommen. Stuk voor stuk mooi ingepakt en zorgvuldig zelfgemaakt en uitgekozen. Een schot in de roos!

Bericht aan het swapmaatje dat mij dit geweldig pakketje opstuurde:

IMG_3833

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s